onsdag, 19 december 2018

Miss Melinda vann i årsdebuten

Skrivet av  Publicerad i Mellan tävlingsdag måndag, 16 april 2018 07:48
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Miss Melinda gjorde årsdebut i lördags på Färjestad och vann direkt.

Körande Lars Erixon körde offensivt och tog ledningen i en ganska tuff öppning. Miss Melinda fick en tryckare under vägen men hade allt under kontroll in på upploppet. Det hårdnade till sista biten och segern blev väldigt knapp på 15,3a/2140 meter. Segern var värd 30 000:-, Thomas Lönnström tränar.

På Bollnäs i fredags gjorde Arragon en ny fin prestation. Han stod med tillägg och hamnade långt bak i kön men fick rygg i tredjespår 1200 meter från mål. Sista halvvarvet fick han gå i tredjespår utan rygg och kopplade också grepp en bit in på upploppet men orkade inte svara de som smugit med bakom utan fick nöja sig med en tredjeplats på 26,8/2160 meter och tjänade 12 500:-. Hans Pettersson tränar och satt själv i sulkyn.

 

Läs 697 gånger

Instagram galleri - Snapshots

Våra samarbetspartners

arnab.jpgbarncancer.jpgbergslagens_sparbank.jpgenglunn.jpghemkop.jpgherr_grillman.jpglibo.jpglif_lindesberg.jpglinde_energi.jpglindegummi.jpglindesberg_bergslagens_sjal.jpgvarmdal_traktorservice.jpgarnab.jpgbarncancer.jpgbergslagens_sparbank.jpgenglunn.jpghemkop.jpgherr_grillman.jpglibo.jpglif_lindesberg.jpglinde_energi.jpglindegummi.jpglindesberg_bergslagens_sjal.jpgvarmdal_traktorservice.jpg