torsdag, 15 november 2018

Announcement ruskig i Margaretas

Skrivet av  Publicerad i Mellan tävlingsdag onsdag, 09 maj 2018 06:52
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Announcement gjorde en fantastisk insats som trea i Margaretas Tidiga Unghästserie igår, tisdag, på Solvalla.

 Från besvärligt åttondespår kom Announcement bra till som trea i andraspår och försökte angrepp på bortre långsidan. Han tappade dock stilen och rytmen just när attacken sattes in och tappade ett 20-tal meter. Announcement fick dock ordning på grejerna och fick gå ensam i tredjespår genom slutsvängen och tog väldigt mycket på täten över upploppet och blev trea på 14,1a/2140 meter. Känslan är att han varit väldigt nära vinnaren om han inte rumplat till 500 meter från mål. Tredjeplatsen var värd 75 000:-, Jimmi Ehlers tränar.

Bessa A.C. var med i ett fyrahästarslopp på Årjäng i söndags. Hon följde med som tredjehäst men gick fram i andraspår i slutkurvan och utmanade vinnaren över upploppet men kom aldrig förbi utan fick nöja sig med en andraplats på 39,2/2140 meter som var värd 5 000:-. Anna Nordlund tränar och kör.


Bilden: Announcement vid seger på Solvalla

Läs 722 gånger

Instagram galleri - Snapshots

Våra samarbetspartners

arnab.jpgbarncancer.jpgbergslagens_sparbank.jpgenglunn.jpghemkop.jpgherr_grillman.jpglibo.jpglif_lindesberg.jpglinde_energi.jpglindegummi.jpglindesberg_bergslagens_sjal.jpgvarmdal_traktorservice.jpgarnab.jpgbarncancer.jpgbergslagens_sparbank.jpgenglunn.jpghemkop.jpgherr_grillman.jpglibo.jpglif_lindesberg.jpglinde_energi.jpglindegummi.jpglindesberg_bergslagens_sjal.jpgvarmdal_traktorservice.jpg